Repeaternyt 09-11-2020

Godaften-det er mandag den 9-11-2020. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW.

Ugen som kommer
Klubben vil forsat være lukket pga. Covid-19 indtil andet bliver oplyst.

Løst og fast
Det er ved at være lang tid siden vi alle har set noget til hinanden i klubben. Håber i alle har det godt og ikke har været ramt af Corona, hvis i har vil jeg håbe i er kommet over det og bliver frist igen.
Husk nu mortens aften på tirsdag, det er altid godt med lidt andesteg og hygge med familien, vi sætter i hvert fald lidt mere pris på det i denne tid.
For at skifte over i et andet emne jeg har gået og leget lidt med at komme over 4 meter krydsbånd repeater Vrå UHF Frekvens 434.9125 MHz 70 centimeter, så har man mulighed for at komme over 4 meter Krydsbånd repeater, man kan også bruge en pc ved at opkoble sig på ASR nettet. Ham der ejer repeateren glæder sig til at høre nogen forskellige dialekter.
Husk nu at sende nogen mail til repred@oz8jyl.dk så vi kan få lidt mere indhold, det må gerne være nogen med lidt kød på =). I er alle sammen med til at bestemme hvad udsendelsen skal handle om.

Tjek mail

Der er igen kommet nye restriktioner i det nordjyske omkring Covid-19 hvilket har betydet at udvalgte kommuner er lukket helt ned, og hvilket også gælder klubben indtil andet er oplyst fra bestyrelsens side.
Hvis det er nødvendigt af en eller anden årsag man skal i klubben for at lodde, bore huller eller bukke et stykke alu plade, så må i gerne ringe til formanden og give ham besked om ærindet.
I skal huske på at i ikke ved hvem der har været på besøg før jer, så det er kun et spørgsmål om at hvis vi bliver spurgt, så kender vi årsagen til et besøg. Pas på jer selv og andre 😊
Adgangs kontrollen vil som udgangspunkt ikke blive tjekket medmindre at vi bliver bedt om det.

Mvh Formanden

————————–

Hej Repred
Vi vil rigtig gerne at det her kommer med i aften så de nye amatører der sikkert lytter med kan få informationen om at prøven er flyttet til januar.
Dette er en kopi af den mail de modtager fra energistyrelsen så i må gerne lige sige at der stadig er åben for tilmeldinger hvis nogen ønsker at komme til prøve i januar 🙂

på bestyrelsens vegne

Henrik
Oz3hro

Du er registreret som deltager til radioamatørprøve i EDR Aalborg den 28. november 2020.
På grund af Covid-19 har staten lukket Nordjylland ned, derfor har EDR Aalborg besluttet at udskyde prøven.

Prøven afholdes lørdag den 16. januar 2021 kl 10.30.

Hvis du stadig kan deltage, bliver du automatisk flytte over til denne prøve og skal ikke gøre noget yderligere.

Hvis du ikke kan eller ikke ønsker at deltage til prøven, skal du skrive postkassen frekvens@ens.dk.
Du skal skrive til os inden fredag den 20. november 2020. Så vil du får dit prøvegebyr tilbagebetalt.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener, kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Og ikke her på repeateren.

Slut
Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.
Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.
Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling. Husk deadline senest søndag kl 18.00
Næste repeater nyt kan du høre mandag den 16-11-2020 og da vil det være OZ2RMS som er ved micen.

Så er vi kommet til indtjek af stationer jeg begynder med OZ 0 stationer

Ind tjekkende stationer 39 stk.

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.