Repeaternyt 27-05-2019

Godaften-det er mandag den 27-05-2019. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd. Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A. Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW

Ugen som er gået.
Vi fik sendt Finn OZ5HZ flot afsted på den sidste rejse. Jeg vil sige tak på klubbens vegne for så stort flot fremmøde ved Finns smukke og mindeværdige bisættelse, ære være hans minde.

I onsdags var der klub aften i OZ8JYL. OZ5JBJ Jørgen havde gravøl med for at minde hans far OZ5HZ Finn en sidste gang og igen rigtig stort flot fremmøde, vi vil alle savne Finn han vil altid have en stor plads i vores alle sammens hjerter.

Ugen som kommer
Onsdag d 29-05-2019 er der igen klub aften i OZ8JYL Kaffe og Kage mesteren i følge kalenderen vil være OZ1KAI Kai, alle er velkommen så det er bare møde op på Forchammersvej 11, så skal vi nok sørge for der bliver taget godt imod jer.

LØST OG FAST
Der har jeg lige lidt til HF folket. Det ser ud til at vi igen er heldig at få et godt år med solplet maksimum og derfor øges ioniseringen af F2 laget, der bliver gode muligheder for lange forbindelser på de højeste kortbølgebånd om dagen og undertiden også om natten. Så det bliver spændende om vi igen får et godt radioår, det ser lovende ud.

QST
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Nogen der har noget til Qst?

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder: HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde. Det gør du ved at sene en mail til repred@oz8jyl.dk, indholdet skal være sendt senest søndag kl 18.00. Næste repeaternyt kommer mandag den 3 juni 2019 kl. 19.00 og denne aften vil OZ1EOI Ingolf være ved mikrofonen.
Det var så hvad repeaternyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag.
Så er vi kommet til indtjekning af stationer. Jeg begynder med OZ 0 stationer

Indtjekkede stationer 37

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.