Repeaternyt 20-05-2019

Godaften-det er mandag den 20-05-2019. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse er OZ1DWK.


Ugen som er gået

I onsdags den 27-03-2019 var der almindelig klubaften, og der var pænt frem møde. Og der var som sædvanlig masser af snak omkring vores gode fælles hobby.
Der blev kigget i vores rodekasser i instrument-værkstedet, og der var også gang i radio-rummet, og i de bløde sofaer var der også gang i snakken omkring vores hobby.
Vi har jo et fint radio rum så der er rig muglighed for dem som har svært med antenner, at komme ned i klubben og få kørt lidt radio.

Ugen som kommer.
På onsdag den 22-05-2019 er der almindelig klubaften, så kom ind i klubben og vær med til de gode snakke om vores dejlige hobby.
Jeg vil lige gøre opmærksom, at lørdag den 25 maj er der DDXG (Danish dx Group) møde i Odense, hvor der er foredrag af OZ0J Jørgen som lige har været på American Samoa, hvor han og OZ1RH Palle kørte fra en uge, og der er et par andre tiltag hen over dagen.
På onsdag den 22-05-2019 er det OZ1EOI Ingolf som har kaffe vagten.
Med de lidt længere briller på så er der jo lørdag den 15-06-2019, hvor der vil blive fortalt lidt om Field Day, og så vil der være noget om Flora Fauna, der vil også blive noget om rævejagt, og så vil der blive fortalt om et setup omkring amatørradio i forbindelse med, at alt power forsvinder her i landet. Det kan i læse meget mere om på hjemmesiden oz8jyl.dk

Løst og fast:

Hej

Det er med sorg at måtte meddele at endnu et af vores medlemmer er gået bort, Tage OZ1EYC blev kun 58 år gammel.

Tage var flink til at komme i klubben, så han vil helt klart blive savnet, man kunne altid få en god snak med ham omkring kemi, Tage kom oprindeligt fra Esbjerg hvor ham var medlem af Esbjerg afdelingen igennem mange år.

Æret være hans minde

.. vi lader repeateren falde ud.

vy 73 de oz1jee

Hej til alle

Jeg kan ikke huske at vi før er mødes over en øl, når et medlem er gået bort.
Men det er vist heller ikke ret normalt at far og søn er kommet i den samme lokalafdeling!
Så på onsdag tager jeg lidt øl med i klubben.
Jeg håber at I vil være med til at mindes Finn en sidste gang i klubben.

Skulle der nu være et par stykker af der har noget teknik med som vi kan stikke en finger ned i og beundre, så vil det jo være helt i Finns ånd 🙂

Med venlig hilsen Jørgen / oz5jbj

DX: Nyt.
Ja, hvad sker der på dx-fronten? Faktisk en hel del der er gang i OG0C Aland –T8Palau-S79HA Seychelles-TG9BBV Guatemala plus en hel del andre, og de fleste kører her til slutningen af maj. Og ellers er det jo bare at gå ind på DX-World.net for at se om der er noget interessant.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem).

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repeater nyt kan du høre mandag den 27-05-2019 og da vel det være OZ7ZW Jimmy som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ3 stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning: 38

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.