Kontrol af e-mail adresser fra OZ8JYL

Til klubbens medlemmer.

Hvis du ikke fået en mail fra kasseren angående kontrol af mailadresse, se nedstående tekst, bedes du benytte punktet “Rettelse til medlemsoplysninger for EDR Aalborg afd.” i menuen ovenfor og sende en mailadresse til klubben.

Mailen er udsendt søndag d. 28/1-2018

Med venlig hilsen
Kasseren, OZ1FXO Hans Ove

*******************************************************

Hej alle i EDR Aalborg afd.

Klubben ønsker at udsende indkaldelsen til GF via e-mail som det blev åbnet op for på sidste års GF, den vil blive udsendt som en PDF fil (sidste års udgave fyldte 4MB), hvis der ønskes en trykt udgave kan den afhentes i klubben, tidspunktet vil blive meddelt i udsendelsen af indkaldelsen til GF. Der hvor der ikke besvares er vi nød til at sende en skriftlig indkaldelse med posten (9kr i porto)

Jeg vil gerne have i bekræfter jeres e-mail adresse med oplysning med call / medlemsnummer og navn, angiv gerne hvis i ønsker at afhente en trykt udgave i klubben og evt. rettelse til den e-mail indkaldelsen skal sendes til snarest.
E-mail adressen er påført kontigent opkrævningen som er udsendt via betalingssrvice med betalingsfrist til 9/2-2018.

Hvis du hører om nogen der ikke har modtaget denne mail, kan de lige kontrolere deres opkrævning / Betalingsservice og se om det er den rigtige e-mail adresse klubben er i besidelse af.

E-mail adresserne er indsamlet i 2015 af OZ7OU Kurt i forbindelse med udsendelse af Hammeren samt andre adresser som klubben er i besiddelse af.

Denne mail er sendt til klubbens medlemmer over flere omgange (se emnefelt for call), derfor kan det godt være at du får denne mail på et andet tidspunkt end andre fra klubben.

GF afholdes 28/2-2018 kl 19.30

Med venlig hilsen
Kasseren, OZ1FXO

Dette indlæg blev udgivet i Generelt information. Bogmærk permalinket.