Repeaternyt 29-01-2018

Godaften-det er mandag den 29-01-2018.  Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repeater nyt fra EDR Aalborg afd.

Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.

Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ1DWK.

Ugen som er gået:

I onsdags var der almindelig klub aften. OZ5HP og jeg selv holdt et lille foredrag om vores nye antenner, rotor og det nye log-program og der var næsten fyldt op ved alle bordene , der var et meget fint frem-møde. Efter kaffen var der så mulighed for dem som havde lyst til det at komme ind i H.F. rummet og få en lille demonstration af hvordan radio rotor og logprogram arbejder sammen. Vi siger tak for den store interesse for denne aften.

Ugen som kommer.

På onsdag den 31-01-2018 er der almindelig klubaften så mød op så vi kan få en god aften sammen med vore medamatører hvor der kan diskuteres om mangt og meget, det kunne jo også være at en eller anden havde lavet noget som kunne interessere vi andre og for kaffen denne onsdag aften er det OZ7OU Kurt som har det kulinariske islæt. Med de lidt stærkere briller så nærmer vi os den dato hvor der er generalforsamling og det er onsdag den 28-02-2018 så husk hvis i har noget til GF så skal det være formanden i hænde senest en uge før.

Løst og fast.

Hej Repnyt

Klubben er i gang med at lave en kontrol af mailadresser for udsendelse af indkaldelse til GF.

Der er sendt en mail ud til de af klubbens medlemmer som vi har en mailadresse på, der mangler stadig svar fra ca. 100, 11 er kommet tilbage med ukendt modtager, der mangler adresser på 16.

Der opfordres til at svare på den udsendte mail eller se på klubbens hjemmeside for nærmere info.

Med venlig hilsen

Kasseren, OZ1FXO

Til rep-nyt.                                                                     29.01 2018

For et par mandage siden efterlyste OZ5HZ-Finn noget info fra de nordjyske RM-medlemmer, fra min side er der skrevet flere mail til RM og HB, og ligeledes på EDR-forum.

Jeg har bl.a. spurgt:
Har HB ikke handlet forkert i forhold til den udsendte dagsorden hvor der indstilles til eksklusion?
Hvorfor får RM ikke alle oplysninger tilsendt, herunder lydfil samt oplysning om politianmeldelse?
Dette mener jeg at RM som højeste myndighed skal have svar på før vi holder et møde, vi har krav på at kende til alle forhold.
Jeg syntes det virker lidt op af bakke for tiden, og vi skal huske på at det ikke er en fordel at være et hestehoved foran, når det går ned af bakke!
Jeg kan godt forstå at HB vil have ro i HB, og finde fælles fodslag, men man må også erkende at det er medlemmerne som har bestemt hvem der skal i HB.
Arbejdsgangen i HB, kunne være at efter en debat, så stemme og gerne med et smil, flertallet bestemmer.
Vi burde overveje om det vi diskuterer ikke burde være noget som har med radioamatørarbejdet at gøre.
Ikke strafferet og konkurs, og advokat sager, vi har en bestemmelse som siger man skal oplyse om forhold, hvis man er inhabil.
Det at være radioamatør og i en forening som EDR, skulle gerne være til gavn for os alle. Det burde vi alle rette ind efter.
Hvem skulle vinde noget ved at fortsætte i samme spor? det er ikke i orden at ekskludere mangeårige medlemmer.
Jeg mener det ligger lidt i luften at det er OZ8XW og OZ5KM som måske får skyld for at have lækket oplysninger, det mener jeg må på bordet, og hvis der intet er at komme efter, så bør indstillingen om eksklusion trækkes tilbage.
Om så overgangsordning er fuldt, må de skriftkloge blive enige om.
Jeg frygter at EDR vil miste medlemmer ved disse handlinger, jeg ville da blive sur hvis en som jeg har stemt på bliver smidt ud.
Ligesom mange andre kan jeg godt spørge om det er noget værd at forsætte med at betale kontingent til EDR, når der bliver ved med at være alt det dræbende for en forening.
Vi burde kunne tale ordenligt sammen, og være enige om at værne om EDR.
Det var lidt info om hvad der rører sig pt.

Mvh.

OZ1LLY/Gert

RM Nordjylland

 

Hej Repnyt

Håber at dette kan komme med i aftenens udsendelse, trods det sene tidspunkt. Men som I kan se så er det først sendt ud for en halv time siden.

Carsten Kobborg var den fra HB som var tilknyttet Nordjylland, så nu bliver det spændende at se hvem der kommer til at over tage den opgave.

/Jørgen

oz5jbj

 

Kære HB og RM

Det er med stor beklagelse, at jeg desværre må meddele jer at jeg udtræder af HB

Det skyldes udelukkende personlige årsager og har INTET, med de verserende eksklusionssager at gøre. Ej heller noget med ”arbejdsklima” i HB, men udelukkende personlige årsager. Jeg bakker fult op om de HB beslutninger der har været i den tid jeg har været med.

Jeg er udmærket klar over at det ikke lige er den meste velvalgte tidspunkt at gøre dette, men jeg har desværre ikke andre muligheder. Det har været undervejs et stykke tid nu og jeg havde håbet at undgå dette, men det lykkedes desværre ikke.

Jeg håber at HB og RM finder en løsning på de nuværende problemer og kommer videre med et stærkt EDR, det er det medlemmerne ønsker.

Er der noget jeg efterfølgende kan hjælpe/bidrage med, så sig endelig til.

Vy 73 de OZ1DCZ

OZ1DWK

Hej til alle.

Der er stadig gang i en hel del dxspeditioner og det hold som er på vej til Bouvet Island har ca. 400 mil tilbage til de er ved øen så der går nogle dage endnu inden vi kan komme til at køre dem de har haft nogle døgn et ret hårdt vejer men er ved godt mod men alt det kan i læse om på DXWorld.net

QST:

Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem).

Før jeg slutter vil jeg lige komme med en lille reminder:

 HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.

Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

 

Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repeater nyt kan du høre mandag den 05-02-2018 og da vel det være OZ5HZ Finn som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ9 stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning: 39

 

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt og tagget , , . Bogmærk permalinket.