Repeaternyt 8 april 2019

Godaften – det er mandag den 8-04-2019.
Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd. Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A. Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW

Ugen som er gået:
I onsdags var der normal klub aften ude i OZ8JYL, der var flot fremmøde, der bliv hygget og diskuteret viden og teknik.
I lørdags bliv der afholdt forårsauktion i OZ8JYL, auktionen forløb fint, så må vi håbe der er nogen glade radio amatører der er tilfreds med deres nye ting de har fået med hjem.

Ugen som kommer.
Onsdag d 10/04 kl 19.00 er der igen klubaften ude i OZ8JYL, kaffe og kage mesteren i følge kalenderen denne aften er OZ7ZW undertegne, alle er velkommen.

LØST OG FAST
Jeg har lige som i sikkert selv har opdaget, der er for tiden rigtige gode forhold på HF, så man kan komme langt omkring de her dage, så har man tiden er det bare at få tændt op i radioen og få nogle qso’er i logen.

QST
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Nogen der har noget til QST?

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.
Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde. Det gør du ved at sende en mail til repred@oz8jyl.dk, indholdet skal være sendt senest søndag kl 18.00.
Næste repeaternyt kommer mandag den 15 april 2019 kl. 19.00 og denne aften vil OZ1EOI Ingolf der vil være ved mikrofonen.
Det var så hvad repeaternyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag
Så er vi kommet til indtjekning af stationer. Jeg begynder med OZ 9 stationer

Indtjekkede 25 stationer

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.