Repeaternyt 26-02-2018

Godaften, Klokken er 19.00, der er tid til dagens Repeaternyt, fra EDR Aalborg Afdelingen.
Udsendelsen er sendt over OZ5REN via OZ8JYL/A. ved Microfonen er oz1kai, Kommer jeg over?
Redaktør for denne udsendelse er OZ1KAI.

 

Vi har i dag mandag den.26/2. og Vinteren er over os og der er bidende koldt, så det er nok ikke de store antenne ting der rodes med for tiden, Men der er jo rig mulighed, for at lave nogle projekter inde i varmen.

Perioden som er gået
– Onsdag, den 21. februar var der klubaften på Forchammersvej. Igen en god aften med godt fremmøde af medlemmerne.
Der blev snakket om alt løst og fast både i salen, værkstedet og Radio rummet, Jo det var en god aften.

Hvis vi ser lidt frem i tiden
Onsdag, den 28. februar er der foruden klubaften, også Aalborg Afdelingens årlige generalforsamling, som starter klokken 19.30.

QST
Herunder tager vi gerne mod forespørgsler af både teknisk art, eller i relation til vores forening. Du kan fortælle om projekter du har gang i, det kunne jo være at andre var i gang med noget lignende eller måske blev inspireret heraf og som altid jo mere input, ideer osv. jo bedre projekt. Du kan jo også have færdiggjort en konstruktion hvis resultat du gerne vil dele med os andre.

Men QST kan også bruges hvis du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud og med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog husk at prisen aftales parterne mellem og ikke over radioen).

Nogen som har indlæg til QST?

Der er kommet følgende Mail,
Der har der været snakket om Licens prøve,
Formanden og OZ5HZ bestemte i efteråret at de ville bestille Amatør-radio prøve igen her i foråret. Det bliver den 21. april 2018 kl. 11.00 i EDR Aalborg Afdeling.
Man kan allerede nu tilmelde sig prøven via Energistyrelsens hjemmeside.
Er der nogen, der vil have lidt hjælp med D, B eller A stoffet, så er jeg klar om lørdagen. Siger Finn, Tilmelding via OZ8JYL.DK eller pr mail direkte til OZ5HZ@AHG.DK.
Spred nu informationen hvis I kender nogen, der gerne vil i gang med amatørradio.

Næste punkt,

Foredrag:
-oz5hp Henning – vil komme og holde et foredrag: onsdag, den 14.03.2018
kl. 19.30. Foredraget drejer sig om design, layout og print af egne QSL kort, uanset om man ønsker selv at print dem ud, eller fremstilling udefra.

Afslutning
Det var så hvad redaktøren af repeter nyt har fundet frem til denne mandag aften. Har du noget du gerne vi bidrage med og dermed være medbestemmende i forhold til hvilket stof som vores Repeternyt udsendelse skal indeholde, så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, det være sig spørgsmål, kommentarer eller forslag, så sørger redaktionen for den videre behandling.

Så går vi over til indkald af lyttende Stationer, og vi starter med oz0.
Jeg siger tak for i aften og for at i lyttede med.
Godaften, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning: 46

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.