Repeaternyt 12. Marts 2018

Godaften-det er mandag den 12-03-2018. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repeater nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ1DWK.

Ugen som er gået:

I onsdags var der almindelig klub aften. Der var gang i radio-rum instrument-rum, værksted, og der var gang i de blødere sæder, og da det blev tid til kaffen og det hjemmebagte brød var der fyldt godt op ved bordene, det var OZ7ZW Jimmi som stod for kaffe og hjemmebag.

Ugen som kommer.

På onsdag den 14-03-2018 er der igen Club aften, og der vel OZ5HP Henning berette om hvordan man kan fremstille sine egne qsl-kort ved hjælp Microsoft Office programmer så mød op og hør hvordan man på en nem og billig måde fremstiller sine kort kaffen, står OZ7OU Kurt for

Løst og fast.

Har kigget lidt på EDR´S hjemmeside og der er indkaldt møde lørdag den 17-03-2018,og så må vi se om ikke nogle af de skæve brigger kan falde på plads, man kan jo håbe.

OZ1DWK
Hej til alle.
For dem som er interesseret så pågår der til stadighed en hel del på dx fronten hvis man går ind på dx-world.net og ser så er der et skema man kan downloade og se hvornår de forskellige ekspd. Starter og slutter

QST:

Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem).

Før jeg slutter vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repeater nyt kan du høre mandag den 19-03-2018 og da vel det være OZ1KAI som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ7 stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning: 37

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.