Repeaternyt 11-11-2019

Godaften-det er mandag den 11-11-2019. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd. Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A. Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW.

Ugen som er gået:
I onsdags var der normal klub aften i OZ8JYL, der var lille et fremmøde denne aften, men så var der ekstra af den gode æblekage til os andre som OZ1HMC Lars havde med til os.

Ugen som kommer.
Onsdag d 13-11-2019 er der igen klub aften i OZ8JYL, alle er velkommen, kaffe og kage værten denne aften vil være OZ7ZW undertegnede.

Denne aften vil Field-Day udvalget gerne indkalde alle der deltog i HF Field-Day den 7 – 8 september 2019 til evalueringsmøde i afdelingen onsdag den 13. november 2019 kl. 19.30
Vi vil gerne have input fra deltagerne om, hvad der var godt og hvad der var mindre godt, ved at deltage.
Tænk også over spørgsmålene:
Hvad kan og skal vi gøre anderledes før og på næste års HF Field-Day.
Ønsker til næste års HF Field-Day.
På HF Field-Day udvalgets vegne
OZ1DWK Kaj og OZ5HP Henning.

LØST OG FAST
Der har jeg lidt. Hvis der er nogle der har løst til at holde en lille mini fordrage er i velkommen foredragene har været lidt småt i år og det kan være svært for de sammen at finde på noget nyt så har du gang i et eller andet projekt du har løst til at fortælle os andre lidt om er i velkommen til det. I kan sende en mail til oz8jyl.dk. Eller ved at kontakte bestyrelsen, nærmere info kan ses på oz8jyl’s hjemmeside.

QST
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art.
Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse.
Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem).
Nogen der har noget til QST?

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde. Det gør du ved at sende en mail til repred@oz8jyl.dk. Indholdet skal være sendt senest søndag kl 18.00. Næste repeaternyt kommer mandag den 18/11 2019 kl. 19.00 og denne aften vil OZ4SKK der vil være ved mikrofonen.
Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften
Så er vi kommet til indtjekning af stationer. Jeg begyner med OZ 0 stationer
 
Indtjekkede stationer 37

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.