Repeaternyt 1 oktober 2018

Godaften Det er mandag den 01-10-2018. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repeater nyt fra EDR Aalborg afd. Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW

Ugen som er gået:.
Der var et flot fremmøde, OZ1BYR holdt foredrag om 3D printer som var meget interessant. Der var stor interesse omkring printeren og de emner den kunne lave. Og der blev gennemgået 3D tegne programmer med mm.

Ugen som kommer.
Onsdag den 03-10-2018 er der evaluering af vores fieldday, så der håber vi på at se rigtig mange Contester`s så vi kan se om der er noget der skal gøres anderledes til de kommende fieldday`s og denne evaluering står contest udvalget for, og det er OZ5HP Henning, OZ4SKK Søren og OZ1DWK Kaj.
Der vil være kaffe og kage som sædvanlig, værten denne aften vil være OZ7ZW undertegnede.

LØST OG FAST:
Husk også der er efterårs auktion i OZ8JYL Lørdag 06-10-2018, så det er ved at være tid for gennemgang af gemmerne hvis der er et eller andet som man synes der skal på auktion. Der er lagt skema op i sidste uges repeaternyt så man kan se hvornår der er indlevering til og gennemgang af grejer til auktionen, men vi tager det lige en gang til og det samme med næste onsdags evaluering af fielday.
OZ7OU Kurt har lavet en ny plan (10.09.2018) med alle foredrag små som store og denne liste ligger på OZ8JYL`S hjemmeside, så der kan man gå ind og se hvornår de forskellige foredrag kommer, de er også lagt i kalenderen på hjemmesiden.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Nogen der har noget til QST?

Slut.
Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder: HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.
Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde. Det gør du ved at sene en mail til repred@oz8jyl.dk. Indholdet skal være sendt senest søndag kl 18.00.

Næste repeaternyt kommer mandag den 08.oktober 2018 kl. 19.00 og denne aften vil OZ1EOI Ingolf være ved mikrofonen.
Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag

Så er vi kommet til indtjekning af lyttende stationer. Jeg begynder med OZ 2 stationer
Indtjekende stationerer 38 stk

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.