Repeaternyt 1 april 2019

Godaften-det er mandag den 01-04-2019. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ1DWK.

Ugen som er gået
I onsdags den 27-03-2019 var der almindelig klubaften, og der var pænt frem-møde med en masse snak omkring bordene. Kurt OZ7OU var i gang med at rydde op i instrument værkstedets skabe, og der blev delt ud af de små display som klubben har fået, hvor man kan lave små mini voltmetre af. Der var lidt gang i radio rummet også, hvor OZ5HP og undertegnede undersøgte vores HF radioer, med hvor mange der har DRU3 installeret, det har vores Icom 756Pro3, Kenwood 2000TS og vores Kenwood 850S. Dru-3 er en digtal recording unit, så man kan trykke på rec. knappen og så afspiller radioen hvad man har indtalt på båndet, det er blevet efterspurgt, det ser ikke ud til at vores Icom 7400 kan få en sådan unit eftermonteret, men det går jo nok også med de tre radioer som har unit en installeret.

Ugen som kommer.
På onsdag den 03-04-2019 er der almindelig klubaften, så kom ind i klubben og vær med til de gode snakke om vores dejlige hobby. Der skal nok også gøres klar til lørdagens forårs auktion. Der har jo været kørt contest her over weekenden CQ contest, og hvor mange som har kørt den er jeg ikke klar over, men OZ6ABA efterlyste jo nogen at køre test sammen med, om der er blevet tilfældet ved jeg ikke, men vi kan lige høre om Leif er med her. Og Husk det er nu på lørdag den 06-04-2019 der er forårs auktion så få kigget efter om der noget der skal med på auktion eller det skal på dumpen. Kaffe mesteren denne aften er OZ7OU Kurt.

Løst og fast:

Hej

Denne mail udsendes da der er ændringer der ellers ikke kan nås at annonceres.

Auktion 6 april 2019 Kl. 11.00, bemærk nyt tidspunkt

Som drøftet på generalforsamlingen, med det formål at få en mere effektiv afviklet auktion, er her de nye regler for klubbens auktion,
Vi kører i runder med maks 20 lot (vare/genstande) pr. runde pr. sælger, dog vil OZ8JYL’s varer blive solgt først uanset antal.
Der opfordres til tydeligt af opmærkning af lot, opmærkningen skal indeholde sælgers Call samt fortløbende lot nr.*, indeholder et lot flere genstande skal disse pakkes sammen eller alle mærkes med Call og samme lot. Nr. så man nemt kan se hvad der sælges under samme lot.
Hvis ingen bud – gåes der videre til næste lot.
Minimum bud på 10 kr.

* fortløbende Lot nr. for at angive rækkefølgen man ønsker sine varer solgt i.

HUSK ved indskrivning på sælgerlisten også at angive hvor mange lot man har til salg

Med venlig hilsen
Kasseren, OZ1FXO

DX: Nyt.
Jeg kan lige sige, at den eksp. der var på ud til Bouvet Island 3Y er blevet afbrudt på grund af dårlig vejr og skibet har mistet sin ene radar plus de også har mistet noget af deres radio grej, så de er nu på vej tilbage til Syd Afrika, og der vel de så tage stilling til om de vel prøve igen, men der skal laves nogle reparationer på båden inden den kan sejle tilbage til øen igen.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem).

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repeater nyt kan du høre mandag den 08-04-2019 og da vel det være OZ7ZW Jimmy som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ9 stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning:32

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.