Repeaternyt 05-08-2019

Godaften-det er mandag den 05-08-2019. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A. Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW.

Så kom vi igennem sommer ferien for de fleste af os. Jeg håber i alle har haft en god sommer, ellers er der stadig væk lidt tilbage endnu, så det kan stadigvæk nås.

Ugen som er gået.
I onsdags var der klub aften for egen forplejning i OZ8JYL, der bliv hygget og snakket og teknik mm.

Ugen som kommer.
Onsdag d. 7 august er der normal klubaften i oz8jyl på Forchhammersvej 11 kl.19.00
Kaffe og kage mesteren denne aften vil være OZ1EOI INGOLF

LØST OG FAST
Jeg vil lige minde om d 24 august holder klubben 80 års jubilæum, der vil komme nærmere information på Klubbens hjemmeside og et af de kommende repeaternyt.

Så er der os lige lidt information om HF Field-day, der bliver afholdt d. 7 september kl 15.00 og slutter d. 8 september kl. 15.00. Adressen er Bollegade 26, 9330 Dronninglund. Der vil selvfølgelig være folk på pladsen fra morgenstunden, da det kræver en del indsats af få det hele stablet på benene, så det er bare møde op, er sikker på Fieldday udvalget sagtens kan bruge et par ekstra hjælpende hænder.

QST
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Nogen der har noget til QST?

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder: HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde. Det gør du ved at sende en mail til repred@oz8jyl.dk, indholdet skal være sendt senest søndag kl 18.00. Næste repeaternyt kommer mandag den 12 august 2019 kl. 19.00 og denne aften vil OZ1DWK Kaj der vil være ved mikrofonen.

Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Så er vi kommet til indtjekning af stationer, jeg begynder med OZ 0 stationer

Indtjekkede stationer 23

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.