EDR – HF Field Day 2016

Hej alle sammen

Breaking news: EDR Aalborg deltager alligevel på EDR’s HF Field Day 2016. Lørdag den 3. september klokken 10:00 på Bollegård 26, 9330 Dronninglund.

Tirsdag aften blev jeg kontaktet af OZ2PI Niels Christian, der spurgte om jeg vil deltage i EDR’s HF Field Day 2016. Grundet den manglende interesse, tilmelding og information, var min første indskydelse ikke ligefrem “JA DA”, så jeg ville lige sove på det. Men efter at have læst OZ3NB Lars-Peders email nogle gange, så er det måske på tide at sætte ambitionsniveauet noget ned. Vi bøhøver jo ikke slæbe hele radiorummet med, men ligefem QRP fra en konservesdåse og 40000km fiskesnor – det bliver altså en anden dag OZ3NB, da konkurrencegenet her er på samme højde som det sociale;-)

Ifølge repeaternyt og contest-listen, så havde man vistnok opgivet deltagelsen i år, så skaden for at prøve noget andet frem for ingen aktivitet er vel ikke så stor. Så på den baggrund kontaktede jeg OZ2PI dagen efter, og vi blev hurtig enig om et minimalt setup bestående af: En enkelt (kunne ikke lade være), en campingvogn, en station, en antenne og en kilowatt.

Alle er velkomne, men grundet den manglende tilmelding og det simple setup, sætter vi nok ikke fortæltet på campingvognen i år, men nu får vi se, måske griber det alligevel om sig og vi rigger en mere station op til 80 eller 20 meter 😉

Tovholder og vagtplaner har vi ikke noget af i år, men kik forbi hvis det har din interesse. Vi er i luften på 40 meter fra 15:00 – 00:00 og igen fra 08:00 – 15:00.

I henhold til de tilbagemældegnier jeg har fået fra contests-listen, så har jeg noteret følgende medhjælper/operatører: OZ1DWK, OZ1JEE, OZ1JFK, OZ2PI, OZ5ACU, OZ5HZ og OZ6ADL.

Hvorfor har vi først fået noget at vide nu? Fordi ingen har taget sig sammen før nu!

P.S. Skulle sige fra Gerda (min mor) og sige, at gårdens æbletræer i år er fredet grunden den ringe høst.

Med venlig hilsen

OZ6ADL, Nils Thøger
Tlf.: 20628774

Dette indlæg blev udgivet i Contest. Bogmærk permalinket.