Repeaternyt 18-01-2021

God aften klokken er blevet 19.00 og det er blevet tid til igen at der er repeater nyt fra EDR Aalborg afdelingen OZ8JYL.

Det er i dag mandag d. 18 januar, og aftenens repeater nyt sendes i dag over OZ4REN – via OZ8JYL-a, og ved mikrofon i aften er det OZ4SKK der er ansvarshavende redaktør for denne udsendelse.

Jeg ville startede ud med at ønske alle et godt nytår trods denne trælse Corona tid.
Og jeg håber at vi alle snart kan få løsnet lidt op på de trælse restriktioner der i Danmark netop nu.
Så vi kan begynde at få en lidt normal hverdag igen.

INDKOMNE MAILS TIL REPRED.
Der er kommet følgende mail til redaktionen.

PRØVE UDSAT IGEN.

Hej Repred
Desværre er prøven der skulle have været afholdt lørdag den 16/1 det var så i lørdags, igen udsat pga. covid-19. Der er sat en ny dato der hedder den 17/4 2021 kl 10.
Så håber vi og krydser finger for at Corona har sluppet sit tag så meget i Danmark at vi kan gennemføre prøven. Vi er godt klar over der sidder en del nye amatører som brænder for at komme i gang, men vi kan desværre ikke på nogen måde gennemføre prøven der som vi ikke må benytte klubhuset.
Hvis der skulle være spørgsmål til prøven så skal de stilles direkte til energistyrelsen. Alle der er tilmeldt skulle gerne have fået direkte besked på mail fra energistyrelsen.
Til sidst vil jeg opfordre til at hvis der skulle være nogen der har lyst til at opgradere deres licens kan disse kolde og mørke måneder da bruges til at læse lidt i vejen til sendetilladelse og være klar til prøven den 17/4 2021.
Håber alle er kommet godt ind i det nye år og vi snart kan mødes i klubben igen.

På bestyrelsen vegne
OZ3HRO
Henrik

Fra bestyrelsen angående General forsamling.
Håber på at afholde GF 24/2-2021.

Med venlig hilsen
Hans Ove OZ1FXO

Husk at i alle kan komme med ting til rep nyt, det kan være at i har noget i ville bidrage med, eller et indlæg og andre informationer, så er i meget velkommen til at skrive til repred@oz8jyl.dk, og der er senest deadline for ting i ville have med for at være sikker på at det kommer med i mandagens udsendelse. Søndag aften inden kl. 18.00.
Så ville redaktøren tage sig af det.
Husk alt hvad der indsendes bliver bragt som det er indsendt, hvis andet ikke er aftalt eller skrevet.

Radio aktivitet.
Da jeg i denne Corona tid sidder meget ved mine amatørradioer, hører jeg også med fra jeg står op tidligt om morgenen, til sent om aftenen, og der er faktisk været meget aktivitet på både VHF repeaterne og Simplex, og på UHF city, plus at på HF båndende som min Icom 7300, har stået og kørt på af diverse bånd, så har alt fra 160 meter – 10 meter, haft meget aktivitet rundt om i verden, så hvis man har en radio stående i denne Corona tid, og bare sidder derhjemme, så få støvet din radio af og kom på båndende, og som Henrik OZ3HRO skrev tidligere, er der også plads og mulighed for at få opgraderet sin D eller B licens til en A licens, så man kan køre med lidt mere effekt bl.a. men også for dem med D licens komme på HF båndende, og snakke andre i hele verden, så bliver tiden hjemme ikke så lang i denne triste og lukkede Corona tid.

QST.
Så er vi kommet til QST, med QST, kan du komme med tips og tricks, og fortælle os andre om projekter du har siddet og nørklet med, som kunne glæde os andre med at du har fået til at virke.
Med QST kan du også komme med køb-salg-bytte af grej, her menes amatørradio grej som du har haft liggende andre kunne få glæde af.
Husk at priserne skal aftales parterne imellem og ikke over repeateren.
Nogle der har noget til QST ????

NÆSTE REPEATERNYT.
Næste repeater nyt er på mandag d. 25 januar 2021 kl. 19.00
Og denne aften ville OZ6SHE Steffen være ved mikrofonen.

AFSLUTNING.
Det var hvad jeg har valgt at bringe i aftenens udsendelse, og inden jeg går over til indkald af på lyttende stationer, vil jeg sige til jer alle, lad os håbe at vi snart kan mødes på Forchhammersvej uden for mange restriktioner, når vi får åbnet lidt op for denne Corona nedlukning, så vi kan få byttet nogle historier over en kop kaffe og et stykke hjemmebag, det er vi mange der mangler om onsdagene.

INDKALD AF STATIONER.
Jeg vil i aften starte med OZ6 stationer ???
Antal stationer der lyttede med: 62 stk.

Tak for i aften til alle
Repeateren er fri.

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.