Repeaternyt 12-08-2019

Godaften-det er mandag den 12-08-2019. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.

Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.

Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ1DWK.

Ugen som er gået
I onsdags den 07-08 2019 var der almindelig klubaften, men hvad der er foregået må jeg desværre melde pas på, da jeg ikke selv var til stede. Men vi er vel nået så langt hen i August så de fleste har holdt deres sommerferie, da skolerne jo er startet i dag. Der har vel som sædvanligt været en god stemning omkring vores fælles hobby, og måske har der været lidt at fortælle fra en ferietur. Jeg kan jo spørge om der nogen som har noget at tilføje til mit indlæg?

Ugen som kommer.
På onsdag den 14-08-2019 er der almindelig klubaften, så kom ind i klubben og vær med til de gode snakke om vores dejlige hobby. Du kunne jo tage noget grej med for, at få det målt igennem, for at se om det virker som det skal.
Vi har jo et meget vel assorteret instrument værksted, ja der mange mugligheder. Kaffe mesteren er OZ1KAI denne aften.

Løst og fast:

Hej til alle.

Jeg vel ikke undlade en efterlysning af vores nye Bencher morsenøgle som er forsvundet fra vores hf-rum, har nogen lånt den med hjem eller på anden måde vel afprøve en sådan nøgle vel vi gerne den kommer tilbage til hf-rummet inden vi skal på FD. Om en måned, det samme gælder for vores lav pas-filter som heller ikke er dukket op endnu, og for at sige det på godt nordjysk så er rigtig rigtig træls at tingene bliver taget fra vores fælles hf-rum. Vil man låne eller hvad man nu gerne vel, er det bare at spørge en fra hf-udvalget, og skulle der ikke være nogen så gå til et bestyrelses medlem.

Vy 73 de OZ1DWK for hf-udvalget.

Hej alle::

Nu nærmer tiden sig, hvor vi virkelig skal til at tænke på, at der er fieldday, og den går af stablen den 07-09-2019 til 08-09-2019, og hvis der er tilslutning nok til, at der skal være en fieldday, så vel der som sædvanlig være folk tilstede på pladsen fra kl.10:00, hvor der skal rigges til med antenner og campingvogn etc. etc. Der er i øjeblikket 10 personer på vores list, men for at få en rigtig god dag ud af det må have nogle flere på listen, så skulle der være nogen der vel med på fd. så kan i henvende jer efter rep.nyt her på repeateren eller komme til FD-udvalget på onsdag i klubben.

Vy 73 de OZ5HP/OZ1DWK fd.udvalget

Hej alle:

Lidt reklamer for Rold rept. Vi mangler penge til leje, spænding, og vedligehold, og hvis der er nogen der vel donere lidt til Rold repeateren så er der en hjemmeside som er følgende WWW.OZ6REJ.dk der kan man donere. Jeg har et Pioner system til salg + 5 højtalere til salg til en rigtig god sommer pris anlægget er et 5 kanals dolby system skulle nogen være interesseret så kan i henvende jer til OZ1GJA.

Med Venlig hilse OZ1GJA Torben


DX: Nyt.

Ja,jeg har også været på ferie og har faktisk ikke rigtig kørt noget radio et stykke tid, så det er vel bare , at gå ind på de vante sider for at se hvad der foregår på båndene.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener, kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem).

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repeater nyt kan du høre mandag den 19-08-2019 og da vel det være OZ7ZW Jimmy som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ6 stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning: 29

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.