REPEATERNYT 08-06-2020

Godaften-det er mandag den 08-06-2020. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW.

Så kom vi over pinsen, håber i alle sammen har nydt pinsen, altid rart med et par ekstra fridage, mine børn og deres forældre har nydt et par ekstradage fridage fra skole.
Så har jeg de sidste dage lyttet en del på 2 meter frekvenser, dejligt at høre at der er så mange radio-amatør melder deres ankomst, både på repeter og ssb og der føres en fornuftige tone, så er det noget ved at være radio-amatør.

Ugen som kommer
Klubben vil forsat være lukket, indtil der kommer grønt lys fra myndighederne.

Løst og fast
Sommerferien nærmer sig og det kan nok godt bruges oven på alt det corona haløj vi alle samen har været igennem. Repeaternyt holder sommerferie fra d 22 juni.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener, kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Og ikke her på repeateren.

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repetér nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.
Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling. Husk deadline senest søndag kl 18.00

Næste repetér nyt kan du høre mandag den 15-06-2020 og da vil det være OZ2RMS som er ved micen.

Så er vi kommet til Ind tjek stationer jeg begynder med OZ 8 stationer
Indtjekende stationer antal. 44 stk.

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.