Repeaternyt 15-03-2021

Godaften.
Det er blevet mandag d. 15 marts, klokken er 19.00, og det er blevet tid til Repeater nyt fra OZ8JYL EDR Aalborg afdelingen.
Aftenens udsendelsen sendes over OZ4REN via OZ8JYL-a, og ved mikrofon i aften er det OZ4SKK.

Ugen som er gået.
Klubben er stadigvæk lukket !!
Grundet covid-19 restriktioner, og da det er Aalborg kommune, der skal give lov til at vi åbner forsvarligt, og at der stadigvæk er forsamlingsforbud, går der nok noget tid endnu, inden der bliver åbnet op for at vi kan mødes.

Ugen som kommer og lidt til.
Vi håber på at klubben bliver åbnet op, for at der kan afholdes prøver d. 17 april 2021, så der er flere der kan få licens og nyde den dejlige hobby.
Jeg ved der er mange der venter på at komme op til prøve, og der er plads til flere, så hvis du ville have licens eller opgradere din D-licens til en B eller A licens, kan man tilmelde sig dette link: https://ens.dk/ansvarsomraader/frekvenser/radioamatoerer
Her er også link til svar på de ting, du skal bruge til prøven, ligeså hvad områder de forskellige licens typer dækker over.

QST.
Med QST, kan man komme med ting og spørgsmål af teknisk art, der er relateret til amatørradioer, og her kan man også komme med ting som kan hjælpe andre til at komme videre med et projekt.
Man kan også købe og sælge ting via QST.
( Blot husk at prisen skal aftales parterne imellem, og ikke over repeateren ).
Nogle der har nogle ting til QST ????

OZ1JEE
“ Med hensyn til prøveafholdelse, ville der hvis der er mange tilmeldte til licens, blive opdelt hold til prøve, for at vi kan være i klubbens lokaler med tilpas afstand.”

OZ4SKK
“ Det er dejligt at der er kommet tone på VHF repeateren, så er det meget nemmere at taste den op, mobilt, blot ved et tryk, så giver det også delvis fred for svenske og norske repeatere ved gode forhold hos mig “

Næste repeater nyt.
Næste repeaternyt er på mandag d. 22 marts 2021.
Og denne aften er det OZ8Y Steffen, der sidder ved mikrofonen.
Husk at komme med indlæg, kommentarer, til repred@oz8jyl.dk, deadline søndag inden kl. 18.00, alt indsendte bringes som det er indsendt, hvis andet ikke er aftalt med redaktionen.

Indkald af lyttende stationer.
Inden jeg går til indkald af lyttende stationer, ville jeg sige tak for i aften og tak for at i lyttede med.
Husk også på at hvis det er nødvendigt for en af jer, at skal ned i klubbens lokaler, for at lodde – udmåle – skrue eller andre ting, så kontakt venligst en fra bestyrelsen inden, for at de er orienteret om besøget.

Kontakt info på www.oz8jyl.dk

Derfor husk at slukke og lukke efter jer ved besøg i klubbens lokaler.

Tak for i aften.

Jeg ville starte med OZ0 stationer ??

Indtjekkede stationer: 51 stk

Så ville OZ4SKK sige tak for lån af repeateren, og den er fri !!

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.