Repeaternyt mandag den 26-11-2018

Godaften. Det er mandag den 26-11-2018. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd. Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A. Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW

Ugen som er gået.

I onsdags var der klub aften ude i OZ8JYL Der var stort fremmøde. Der var godt gang i værkstedet. Dejligt at se det bliver brugt.
OZ2PI Niels Christian holdte foredrag om sin antenner i en villahaven, en interessant fortælling om, hvordan man kan lave en HF multibånds antenne, i en lille villa have i Aalborg.

I lørdags bliv der afholdt Amatør-certifkat prøver i OZ8JYL, resultatet af prøverne er ikke blevet offentliggjort endnu vil tro de kommer med i næste repeater nyt. Men der er stort Tillykke til dem der har bestået deres Certifikatprøver.

Ugen som kommer.

Onsdag 28.11 kl 19.00 er der igen klub aften i OZ8JYL, alle er velkommen ved du ikke hvad du skal lave sådan onsdag aften så mød op i OZ8JYL og hav en hyggelig aften sammen med dine medamatører.

Kaffe og kage vagten denne aften er OZ1EOI Ingolf

Løst og fast:

Der har jeg lidt selv i fredags fandt jeg ud af hvor kraftig udstråling fra en hf antenne kan være. Jeg har min G5RV antenne i en 10 meter flagstang 1 meter neden under hang min julelyskæde på 9 meter plus 8 tråde ned efter jeg havde kørt HF på 80 m 100 watt ca 1 time var der kun 1 en halv af de 8 tråde der virkede. Jeg kan ikke anbefale at have begge dele på en og samme flagstang.

Så har jeg en forslag om at lave en contest i det nye år ude fra klubben kunne være rigtig hyggeligt og sjovt og se hvor lang vi kan komme med klubbens udstyr .

QST:

Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Nogen der har noget til QST?

Slut.

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder: HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde. Det gør du ved at sene en mail til repred@oz8jyl.dk, Indholdet skal være sendt senest søndag kl 18.00. Næste repeaternyt kommer mandag den 3. december 2018 kl. 19.00 og denne aften vil OZ1EOI Ingolf, der vil være ved mikrofonen.

Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag.
Så er vi kommet til Indtjekningen stationer. Jeg begynder med OZ0 stationer.
Er der nogen der ikke nåde at tjekke ind er mulighed her nu.

Der var 46 stationer med i indtjekningen.

Følgende afsnit er tilføjet af udgiver og ikke oplæst på repnyt:
28. november kl 19.30
Sightseeing i laboratoriet hos OZ8JYL for at lære de forskellige instrumenter og andet måleudstyr at kende.
Vi starter i salen.
Ved Instrument og foredragsudvalget

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.