Repeaternyt 4 marts 2019

Godaften-det er mandag den 04-03-2019.
Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ1DWK.

Ugen som er gået
I onsdags den 27-02-2019 var der GF. OZ8JYL, og der var et pænt fremmøde, og generalforsamlingen blev afholdt i god ro og orden , og vel styret af OZ7OU Kurt som blev valgt til dirigent. Der blev diskuteret mangt og meget, og efter GF sluttede var der kaffe og et par stykker brød, og tid til at resumere over GF, men alt i alt en meget fin aften for de medlemmer som var mødt frem.


Ugen som kommer.

På onsdag den 06-03-2019 er der almindelig klubaften, så kom ind i klubben og vær med til nogle gode snakke om vores gode fælles hobby der er jo altid et eller andet som kan vendes, og så er der jo mugligheden for at få kørt lidt radio også. Kaffen denne aften står OZ7OU Kurt for, og med de lidt stærkere briller på er der tirsdag den 19-03-2019 udvalgs møde i OZ8JYL

Løst og fast

Hej Kaj.

Hermed et lille skriv om contesten i weekenden

ARRL SSB contest den 2. – 3. marts 2019

Kontesten kører over 48 timer.

Jeg deltog både lørdag og søndag, men IKKE i alle 48 timer i træk.
Der var rimelige forhold på 20 – 40 og 80m.
Intet at høre på hverken 10 eller 15m.
Det er en test der er nem at gå til, især hvis der er nybegyndere i contest afvikling.
Der var tidspunkter på døgnet hvor der var lukket for kontakt til USA på alle bånd, Så var der jo tid til at nyde kaffen sammen med familien.
Før man starter som deltager i en contest, vil det være klogt at kontrollere sin radio OG PA-trin, og få det indstillet korrekt, så man ikke “splatter” 10KHz over og under den Frq. man sender på. Der var flere af deltagerne der havde glemt dette, de kom nu mest fra et område syd for Alperne.

Det blev en rigtig god weekend sammen med radioen.
Savner bare at høre nogle flere deltagere fra det nordjyske.
God DX til alle
OZ5HP, Henning

OZ1DWK:
Jeg har sakset fra DDXG, at OZ1RH Palle og OZ0J Jørgen er qrv. fra American Somoa i perioden 16-22. April 2019 som KH8/hjemmecall de vil være QRV på 15-40m (CW, SSB, og Digi inkl. FT8) og måske 60 og 80m (CW og FT8). Det er mugligt at de får et andet bogstav foran H i stedet for K, og så vel deres call se sådan ud H/OZ1RH-H/OZJ det første bogstav kan blive erstatte med (A,K,N, eller W).

DX: Nyt.
Her kan jeg anbefale, at i kigger på de hjemmesider hvor der bliver annonceret hvor der foregår noget, og disse hjemmesider er dxnews.com og DX-World.net

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem).

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repeater nyt kan du høre mandag den 11-03-2019 og da vel det være OZ7ZW Jimmy som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ5 stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning: 35

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.