Repeaternyt 4 februar 2019

Godaften-det er mandag den 04-02-2019.
Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ1DWK.

Ugen som er gået
Jeg vel starte med at lade repeteren falde ud, da et af vores medlemmer desværre er gået bort, og det er OZ8MG Mogens Pindholt. Æret være OZ8MG`S minde.

I onsdags var der mini foredrag ved OZ5HZ Finn om tab i coax cabler, og det var et meget interessant, at høre om hvordan man kan blive snydt ved at tro den hellige grav er velbevaret når får sat sin antenne op der kan være problemer med højt SWR, og der kan være problemer med coax cabler, så alt i alt et fint lille foredrag. Tak til OZ5HZ Finn. Der var et rigtig fint frem-møde til det at høre dette mini foredrag. Og det var OZ7ZW som stod for kaffen denne aften, tak til Jimmy.

Ugen som kommer.
På onsdag den 06-02-2019 er der almindelig klubaften, så kom ind og vær med til at hygge om vores fælles hobby, der er altid et eller andet man kan snakke om, og så er der jo også muglighed for at køre lidt radio, hvis man ikke lige har mulighed for at køre fra sin egen qth. Vi har VHF-UHF-D-Star til rådighed i klubbens udmærket radiorum, så muligheden for at få et nyt land i loggen skulle være muligt, og som alle jo ved er der nye antenner oppe i masten, så det er bare at køre løs. Desuden har vi jo et meget fint instrument værksted, hvor du vel være velkommen til at få dit grej chekket og kigget efter hvis der er brug for det. Der er masser af målegrej, og der er masser af hjælp at få, hvis man ikke lige selv er så stiv i måleinstrumenter, og så er der jo altid en rig mulighed for at få byttet sine erfaringer med nogle gode med amatører. Med de lidt stærkere briller på så er der onsdag den 20-02-2019 et mini foredrag med OZ7OU Kurt om et nyt bygge projekt som Kurt vel fortælle om. Og så nærmer tiden sig jo til vores GM som er onsdag den 27-02-2019, så har du noget på hjertet så skal det være formanden i hænde senest en uge før.

Løst og fast
OZ1DWK:
Jeg har i dag modtaget det nye OZ-Blad, og det må jeg sige til den nye HB, at de skal de have ros for et helt igennem flot nyt blad, og når det nu bliver rigtig kørt ind så tror jeg det bliver rigtig populært, min helt igennem private mening.

Vy 73 de OZ1DWK Kaj

DX: Nyt.
Der kan jeg da lige nævne et par stykker.
VP5VMA Turks & Caicos er i gang hele februar måned.
3D2JS Fiji er i gang til den 10-03-2019.
V84SAA Brunei er i gang til den 18-02-2019.
Plus der er hel del flere, men gå ind på DX-World.net, og se hvad der er gang i.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem).

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.

Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repeater nyt kan du høre mandag den 11-02-2019 og da vel det være OZ7ZW Jimmy som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ9 stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning: 35

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.