Repeaternyt 30-09-2019

Godaften-det er mandag den 30-09-2019. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ1DWK.

Ugen som er gået
I onsdags den 07-08 2019 var der almindelig klubaften, og der var et fremmøde med masser af medlemmer i klubhuset. Der var gang i alle rum, og til kaffen blev der som sædvanlig snakket en masse om vores gode fælles hobby, men der bliver jo også huller til at fortælle skrøner, ellers bliver det vel for kedeligt.

Ugen som kommer.
På onsdag den 02-10-2019 er der almindelig klub aften, så mød op og vær med til at vi får en god aften ud af det. Det er jo nu på lørdag den 05-10-2019 vores efterårs auktion løber af stablen fra kl.1100 til 1600 eller hvor lang tid det nu kan tage, kaffe og kage mand er denne onsdag aften er OZ1HMC Lars

Løst og fast:
Der kan indleveres effekter fra onsdag d. 2 oktober om aften efter kl 21:00 til sidste mand lukker og slukker, der er desuden mulighed for indlevering fredag d. 4 oktober mellem 18:30 – 20:00, samt lørdag d. 5 oktober fra klokken 9:30 til 10:30, eftersyn fra 10:00 til 11:00.
Alle er velkommen

——————

Hej til alle.

Jeg har modtaget QSL kort fra Odense til formidling gennem afdelingen.
Jeg vil næste gang jeg kommer i afdelingen, (som nok bliver til efterårs-auktionen) anbringe de modtagne QSL kort i kassen med indgående kort.

Husk nu at få dine kort afhentet i afdelingen.

Der er modtaget kort til følgende:

OZ1DWK
OZ1KAI
OZ1LCW-OV1T
OZ3HRO
OZ4CP
OZ4DX
OZ5HP
OZ8JYL
OZ0W

Vy 73 de OZ5HP, Henning

———————–

Hej

Klubben har nu fundet en ny underviser, det er OZ14U Carsten Ullerup, forventer at vi starter op i begyndelsen af oktober med afslutning i slutningen af slutningen af november, vi vil bestille licensprøve straks efter, alt sammen vil foregå i klubbens lokaler, så hvis du ikke allerede har tilmeldt dig licenskursus på klubbens hjemmeside oz8jyl.dk/wp/certifikatkursus/ så er det nu, de personer der allerede har givet besked til klubben om at deltage i licenskursus har modtaget en mail fra kasseren.

Med venlig hilsen
Kasseren, OZ1FXO
Hans Ove Manøe

——————-

OZ1DWK:

Jeg vil ikke undlade en efterlysning af vores nye Bencher morsenøgle som er forsvundet fra vores hf-rum, har nogen lånt den med hjem eller på anden måde vil afprøve en sådan nøgle, vil vi gerne den kommer tilbage til hf-rummet inden vi skal på FD. Om en måned, det samme gælder for vores lav pas-filter som heller ikke er dukket op endnu, og for at sige det på godt nordjysk så er rigtig rigtig træls at tingene bliver taget fra vores fælles hf-rum. Vil man låne eller hvad man nu gerne vil, er det bare at spørge en fra hf-udvalget, og skulle der ikke være nogen så gå til et bestyrelses medlem. Jeg kan lige tilføje, at da vi pakkede til FD manglede vi et sæt hoved telefoner, og en adapter som passer til Icom Radioer.
Kan det være rigtig vi skal have overvågning sat up??????. Eller skal der altid være flere i HF-rummet.

——————–

OZ1GJA:

Der mangler penge i kassen til at betale husleje for Rold-Rep. så hvis nogen vil donere penge til repeateren så er det ved at være sidste udkald ellers bliver den lukket ned.
Torben har også et Pioner anlæg til salg med 5 kanaler plus en BO pladespiller, så kontakt Torben for køb af overnævnte og donering til Rold Rep. Kan foregå på repeaterens hjemmeside www.oz6rej.dk

—————-

DX: Nyt.

Nu er det blevet tiden hvor der er mange dx-ekspeditioner der kommer i gang så gå ind, og kigge på de respektive sider og se om der er noget der interesserer jer, der er en hel del i gang på nuværende tidspunkt.

QST:

Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener, kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Og ikke her på repeateren.

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repetér nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repetér nyt kan du høre mandag den 07-10-2019 og da vil det være OZ2RMS Lars som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ0 stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning:35

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.