Repeaternyt 30-03-2020

Godaften-det er mandag den 30-03-2020. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW.

Ugen som er gået
OZ8JYL er forsat lukket grundet covid-19
Vi må håbe vi snart får vendt kurven, så vi alle sammen kan vende tilbage til en normal hverdag igen.

Ugen som kommer
Klubben vil forsat være lukket ind til der kommer grønt lys fra myndighederne.

Løst og fast
Som i nok selv har bemærket har der været gode forhold på HF båndene, både om dagen og igen sen aften, måske alt den trafik på båndene skylles nok også de fleste holder sig inden døres grundet covid-19, så kan man altid fordrive tid lidt med at køre noget HF og komme lidt rundt i verden.
For jer der har D Certifikat er der en del af os radio amatør der får nogle gode QSO’er og hygge snak på USB 144.350 MHz. Så har du en radio der kan køre sidebånd er det bare at stille ind på frekvensen hvis du har lyst. Det findes også en Facebook gruppe Dansk 144.355 MHz QSO tid. Der vil være en del nyttig info i gruppen. Så er der lidt at fordrive tiden med, hvis du ikke har et eller andet hus projekt eller have arbejde du skal i gang med. Vejret har været med os den sidste uges tid. Jeg har selv været i gang i haven, i næste uge står den på maling at to værelser og nye gulve for mit vedkommende, så må vi håbe vi snart kan komme igennem den trælse tid.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener, kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Og ikke her på repeateren.

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.
Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repetér nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.
Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.
Næste repetér nyt kan du høre mandag den 06-04-2020 og da vil det være OZ2RMS som er ved micen.

Så er vi kommet til Ind tjek stationer jeg begynder med OZ 9 stationer
Ind tjekkene stationer .. stk

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.