Repeaternyt 29 oktober 2018

Godaften-det er mandag den 29-10-2018. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repeater nyt fra EDR Aalborg afd. Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A. Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW

Ugen som er gået:.
Der var flot fremmøde og der blev vist film om den svenske langbølge radiostation for telegrafi og radiokommunikation i Grimeton.
Senere på aften i radiorummet hjalp OZ7OU Kurt, dem som havde lyst til at køre FT8 med at vise og fortælle hvordan det fungere og virker. Han var til stor hjælp og syntes selv det virkede meget interessant.

Ugen som kommer.
Onsdag 31. oktober kl 19.00 er der igen klubaften i OZ8JYL, kaffe og kage værten denne aften vil være OZ1JEE. Det bliver spændende at se hvad han har med af lækker kage til os.

LØST OG FAST
Jeg vil lige komme med lidt info, hver lørdag er der licens kursus i OZ8JYL kl.10. lærer / underviser er OZ5HZ Finn. Der er stadige væk ledige pladser, så det kan nås endnu. Der er indtil nu 4 tilmeldte, men stadig kun en person mødt op til undervisning. Så går du med en drøm om at få en D licens eller opgradere dit radio certifikat til A eller B er du godt hjulpet på vej OZ5HZ er rigtig god til at lære og vise, så man kan forstå hvad det drejer sig om. Gik selv på kursuset sidste efterår og tror ikke jeg havde fået et B certifikat uden hans undervisning og viden.

Jeg vil lige læse op igen fra sidste uges info skrevet af OZ5JBJ Jørgen.
Han skriver:”Her er lidt til udsendelsen på mandag.”
Med venlig hilsen
Foredragsudvalget

Hej til alle lyttende
Her er lidt om de kommende foredrag:

7. november kl 20.00, Kaffe og foredrag
Niels Christian/OZ2PI fortæller om den ombygning af en skanti antenne tuner han har gang i, herunder programmering af ny styring ved hjælp af en arduino.

21 november kl 20.00, Kaffe og foredrag
Niels Christian/OZ2PI fortæller om en flerbåndsantenne der virker og hvordan den kom til verden

Med venlig hilsen
Foredragsudvalget

QST
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Nogen der har noget til Qst?
Slut.

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder: HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde. Det gør du ved at sende en mail til repred@oz8jyl.dk. Indholdet skal være sendt senest søndag kl 18.00. Næste repeater nyt kommer mandag den 05. November 2018 kl. 19.00 og denne aften vil OZ1EOI Ingolf der vil være ved mikrofonen.
Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag

Så er vi kommet til Indtjekning af stationer. Jeg begynder med OZ 0 stationer
38 indtjekkede stationer.

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.