Repeaternyt 29-03-2021

Godaften, det er mandag den 29-3-2021. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repeatér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW.

Ugen som kommer.
Påsken nærmer sig. Bliver skønt med et par fri dage ingen børn der skal op til fjern undervisning. For jer der går i kirke inkl. mig selv vil der være mulighed for udendørs Påske gudstjeneste der kan nu samles op til 50 personer udendørs. Klubben vil forsat være lukket ind til der kommer grønt lys for myndighederne, mon ikke snart det vil ske det er vi i været fald mange der går og håber og venter på det er ved at være lang tid siden vi har set hinanden.

Løst og fast

Klubben vil forsat være lukket. Har du brug for at komme i Klubben for at hente et eller andet er det muligt, hvis det på forhånd aftales med et bestyrelsesmedlem.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener, kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Og ikke her på repeateren.

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.
Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repeatér nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.
Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling. Husk deadline senest søndag kl 18.00
Næste repeatér nyt kan du høre mandag den 12-4-2021 og da vil det være OZ2RMS som er ved micen.

Så er vi kommet til indtjek af stationer, jeg begynder med OZ 9 stationer

Indtjekende stationer, antal 32 stk.

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.