Repeaternyt 27-1-2020

Godaften-det er mandag den 27-01-2020. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW.

Ugen som er gået
I onsdags var der normal klub aften ude i OZ8JYL Der var flot fremmøde der bliv hygget og fortalt røver historier og vi havde besøg at to flinke radioamatør fra Farsø, altid rart med nogle nye ansigter i klubben

Ugen som kommer.
På onsdag er der igen klub aften i OZ8JYL. Fra kl 19.00 til 23.00 eller til sidste mand er gået hjem. Alle er velkommen denne aften vil kaffe og kage mesteren være OZ1KAI. Kai. Så sider du hjemme og ikke ved hvad du skal lave sådan en onsdag aften kunne det evt være en ide og kigge ud i OZ8JYL til en hyggelig aften

Løst og fast
Til jer der læser OZ er der et nyt på vej, februar Tema VHF/UHF/SHF. Udgaven vil være til at finde i klubbens bibliotek. Så er der lige en påmindelse hvert år den 18 april 00-24 utc Vil der blive holdt World amatør radio day Aktivitet på HF båndene med CW, SSB og digitale modes, til jer der har A og B licens er der nogle gode muligheder for at få nogle gode kontakter.
Til jer der har løst til at snuse til lidt 4 meter har min gode ven og radioamatør OZ1ENN været flink at dele frekvens på krydsbånds repeater der har base i Thy, frekvens sender side 432.912,5 tone 94,8 på sende siden og 434,912,5 uden tone på lytte siden så kan du komme over 4 meter repeateren har lejet lidt med den og synes det fungere rigtig fint så tænkte jeg lige vil dele den med jer andre radioamatører hvis det kan have nogens interesse.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener, kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Og ikke her på repeateren.

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.
Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repeatér nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.
Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.
Næste repeatér nyt kan du høre mandag den 03-02-2020 og da vil det være OZ1EOI Ingolf som er ved micen.

Så er vi kommet til Ind tjek af stationer, jeg begynder med OZ 8 stationer

Indtjekne stationer antal .. stk. 40

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.