Repeaternyt 22 oktober 2018

Godaften-det er mandag den 22-10-2018.
Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ1DWK.

Ugen som er gået:
I onsdags var der som sædvanlig klub aften og hvad jeg kan se ud af kalenderen så var der vidst ikke andet en ganske almindelig klub-aften med hvad der tilhører og det er nok en masse snak om vores gode hobby, og sikkert også en god snak om hvad der rør sig hjemme ved radioen og måske hvad der er fundet frem fra skufferne så man måske skulle have loddekolben varmet op. Ellers har jeg ikke det store at sige om i onsdags da jeg ikke var i klubben, mine børnebørn syntes vi skulle en tur til Sea West i Nørre Nebel, da de syntes det var bedre end morfar gik klubben 🙂 og forstå det hvem der kan.

Ugen som kommer.
På onsdag den 24-10-2018 er der igen klubaften, og da vil der blive vist en film fra den Svenske Grimeton radio station. Det skal nok blive interessant at høre og se hvordan radioen fungerede tilbage i tiden.
Efter kalenderen så er det OZ1KAI som står for det kulinariske denne onsdag aften, og lørdag er der lic. Kursus.

Løst og fast
Hej til alle lyttende
Her er lidt om de kommende foredrag:

24. oktober kl 20.00 Kaffe og film.
Vi ser en halv times film om den svenske langbølge radiostation for telegrafi og radiokommunikation, i Grimeton.

7. november kl 20.00 Kaffe og foredrag
Niels Christian/OZ2PI fortæller om den ombygning af en skanti antenne tuner han har gang i, herunder programmering af ny styring ved hjælp af en arduino.

21 november kl 20.00 Kaffe og foredrag
Niels Christian/OZ2PI fortæller om en flerbåndsantenne der virker og hvordan den kom til verden

Med venlig hilsen
Foredragsudvalget

Med de lidt længere briller på så er der jo amatør-træf på Fyn Søndag den 04-11-2018 og der kan man jo så snakke sammen om kørsel derned, da jeg går ud fra at de samme regler som de foregående år.

DX:
Om dx så er der fuld gang i VP6D Ducie Island kører en hel del cw, men kan også køres på ssb. De vel være på øen til 03-11-2018.XT2SZZ Burkina Faso er startet i dag og vel være der til den 30-10-2018.Det er et hold fra Slovenien som kører dernede fra. Ellers kan man jo kigge på DXWorld.net eller en af de andre dx sider.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem).

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:

HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.

Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repeater nyt kan du høre mandag den 29-10-2018 og da vel det være OZ7ZW Jimmy som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ2 stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning: 41

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.