Repeaternyt 20-1-2020

Godaften-det er mandag den 20-01-2020. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ1DWK.

Ugen som er gået
I onsdags den 15-01-2020 var der almindelig klubaften, og der var et pænt frem-møde af medlemmerne, der var gang i hele klubben med diverse ting, og ved kaffe bordene blev der som sædvanligt diskuteret og snakket om vores dejlige fælles hobby, og nu kommer tiden jo snart hvor vi kan se om vores antenner og mast skal kigges efter, nu hvor vi formoder de store vinter storme er ovre.

Ugen som kommer.
På onsdag den 22-01-2020 er der almindelig klubaften så mød op, og vær med til at vi får en god og hyggelig aften, vi har som sagt et meget fint instrument værksted med næsten alt hvad der skal til, for at du kan få målt dit radio-grej, såvel som antenne-grej igennem.
Vi har et særdeles fint HF rum med ikke mindre end 3 stk. HF radioer vi har VHF-UHF radioer, desuden har vi et næsten nyt ant. sæt op med ny rotor, så er der nogen som har svært ved at køre radio fra hjemme QTH-en, så kom i klubben og få kørt lidt radio, det gælder også folk med D-lic. Da der jo altid er en eller anden tilstede med en A-licens så må de jo også snuse til HF. Og husk nu, at nu nærmer tiden sig til vores GF.

Løst og fast:

OZ1DWK.
Kaj.

Jeg har været inde og kigge på vores solplet cyklus, og vi er helt i bund lige nu, men det synes jeg vi har været længe, men vi må håbe at om 5-6 år vi så når op igen. Jeg kan se vi har haft nogle gode år i tresserne, og igen i firsene, hvor vi har ligget omkring 250 pletter, mens der i 2012, og 2014 har været omkring 100 solpletter, så vi må håbe, at vi om 5-6 år rammer samme gode solplet tal som i de gode gamle dage. Jeg har også været på EDR`s hjemme side, og der kan man læse, at den 16 april, hvor vores dronning fylder 80 år da vel der her fra OZ land og fra OX land blive kørt med specielle calls henholdsvis OX80HM og OZ80HM.

DX Nyt:
Her er der en hel del i gang, og i kan jo gå ind på de respektive hjemmesider og se hvad der foregår rundt om i verden.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener, kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Og ikke her på repeateren.

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repetér nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repetér nyt kan du høre mandag den 27-01-2020 og da vel det være OZ7ZW Jimmy som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ1stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning:35

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.