Repeaternyt 18-03-2019

Udsendelse af repeaternyt fra EDR Aalborg Afdelingen er over OZ5REN via OZ8JYL/A.

Redaktør er OZ1EOI. 

Perioden som er gået

onsdag, den 13. marts kl. 19.00, havde vi igen en hyggelig klubaften i afdelingen lokaler.  Foruden møde i FD udvalget, var der god snak om div. tekniske emner og ikke mindst, et fint fremmøde af medlemmer. 

Ugen, som er i gang

– tirsdag, den 19. marts kl. 19.00 afholder Aalborg Afdelingen udvalgsmøde. I denne anled har afdelingen sekretær sendt følgende:

Kære udvalg
Hermed indkaldes til udvalgsmøde tirsdag d.19-03-2019 kl. 19.00 i OZ8JYL lokaler.
Bestyrelsen og tovholderne fra de respektive udvalg mødes, for at gennemgå deres handlingsplaner og budget, samt eventuelt diskussion. De enkelte udvalg, som blev valgt på Generalforsamlingen d. 27-02-2019, skal inden mødet d.19-03 konstituere sig, og finde en tovholder blandt medlemmerne af udvalget, samt lave en handlingsplan og budget, som medbringes på udvalgsmødet 19-03-2019.
M.v.h. Bestyrelsen

– onsdag, den 20. marts kl. 19.00 har vi klubaften. Aftenens kaffevært er, iflg. kalenderen, Kai OZ1KAI

Hvis vi ser lidt frem i tiden

– 30 – 31. marts kl. 0000 UTC Lørdag – 2359 UTC Søndag CQ WW WPX Contest, SSB

Formålet med denne contest er at kontakte så mange amatører og prefixer i det angivne tidsum. Så få smurt dit stemmebånd og mikrofon, der skal nok være basis for et antal kontakter. Mere information vedr. regler kan du hente på bl. a. https://cqwpx.com/rules.htm og https://www.cqww.com/ arrangør er CQ Magazine.

– Lørdag, den 6. april kl. 11.00, afholdes afdelingen forårsauktion i vores lokaler på Forchhammersvej. Vores formand, Bjarne oz1jee har sendt følgende mail:

Nu er det ved at være tid for lidt annoncering for vores forårs auktion. Dagen hvor det løber af staben er lørdag d. 6. apr. kl. 11:00. Start tidspunktet er ændret til kl. 11:00 så vi kan få stillet sulten i den førstkommende pause.

Der er mulighed for indlevering onsdag aften 3 apr. efter kl 21:00 til sidste mand lukker og slukker. Der er desuden mulighed for indlevering fredag aften d. 5 apr. mellem 18:30 og 20:00 og indlevering mellem 9:30 og 10:30 lørdag d. 6 apr. Gennemsyn er der mulighed for mellem 10:00 og 11:00 lørdag d.6 apr.

Ovenstående model vil så være det, vi prøver af til forårs auktionen d. 6 apr. Der vil senere blive udsendt yderligere information hurtigst muligt.

Velmødt bestyrelsen

QST

Herunder tager vi gerne mod forespørgsler af både teknisk art, eller i relation til vores forening. Du kan fortælle om projekter du har gang i, det kunne jo være at andre var i gang med noget lignende eller måske blev inspireret heraf og som altid, jo mere input, ideer osv. jo bedre projekt. Du kan jo også have færdiggjort en konstruktion hvis resultat du gerne vil dele med os andre.

Men QST kan også bruges hvis du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud og med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog husk at prisen aftales parterne mellem og ikke over radioen).

Nogen som har indlæg til QST? – så lytter vi

  • OZ5HP Henning, rapporterede vedr. DX at Ghana, Unganda,Gibraltar i øjeblikket er særdeles aktive. Der er også en ekspedition på vej til Buvè Island, de befinder sig i øjeblikket i Sydafrika og venter på den rette lejlighed til afgang. Så alt i alt, gode muligheder for interessante forbindelser.
  • OZ6ABA bad om at blive kontaktet, ifald der er medlemmer, som har tænkt på at lave et setup i forbindelse med CQ WW WPX contesten, da han gerne deltager heri.

– Fra Niels OZ1ATW har redaktøren modtaget følgende annonce:

Hej – Pga salg af hus og flytning bortgives følgende indtil videre: Lille 3 faset stationær luftkompressor, Hjemmelavet el svejsevætk ( kan køre elektrpder på 3mm), OZ Komplet fra 1972. Hvis interesse så ring 22 79 92 11  Mvh OZ1ATW

Afslutning

Det var så hvad redaktøren af repeaternyt har fundet frem til denne mandag aften. Har du noget du gerne vi bidrage med og dermed være medbestemmende i forhold til hvilket stof, som vores Repeaternyt udsendelse skal indeholde, så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, det være sig spørgsmål, kommentarer eller forslag, så sørger redaktionen for den videre behandling. Husk på vores deadline for info til repeaternyt, som er søndag inden kl. 18.00.

Jeg siger tak for i aften og for i lyttede med.

Godaften, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning: 37

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.