Repeaternyt 16. April 2018

Godaften-det er mandag den 16-04-2018. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repeater nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ1DWK.

Ugen som er gået:
I onsdags var der almindelig klub aften. Og det var OZ1HMC Lars der stod for kaffe og der var gang i snakken omkring kaffebordene hvor mangt og meget blev diskuteret om vores fælles hobby der var også gang i instrument værkstedet og selvfølgelig radiorummet.

Ugen som kommer.
På onsdag den 18-04-2018 er der igen Club aften, og denne aften er det OZ7ZW Jimmi som står til kaffe og brød.

Løst og fast.
Lidt om hvad der foregår på dx-siden, og der kan jeg så fortælle at 3B7A slutter i morgen og har kørt ca.69000 qso’er siden 06/04 og til d.d. med 8 operatører. Der er på nuværende tidspunkt flere dx.eksp. I gang så det er bare at gå ind på dxworld og se hvad der kan have din interesse.
Nu hvor vores nye ant., og ny rotor radio-rummet med nyt log-program er klar er det bare, at sætte sig ind til radioen og få en masse gode call`s i loggen. Det er jo ikke bare folk med A og B lic. som kan køre fra vores sæt op det er dem med D lic. også velkommen til bare der er en med en A.lic tilstede så er der ingen problemer idet. Skulle der nu være et eller andet problem så kom og spørg det være sig med hensyn til radio-rotor-eller log program så vil vi hjælpe så godt vi kan. Der vil altid være en eller anden som kan hjælpe hvis der skulle opstå problemer.

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem).

Før jeg slutter vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repeater nyt kan du høre mandag den 23-04-2018 og da vil det være OZ5HZ som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ5 stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning: 34

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.