Repeaternyt 14. maj 2018

Godaften-det er mandag den 14-05-2018. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repeater nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ1DWK.

Ugen som er gået:
I onsdags var der almindelig klub aften. Og der var pænt fremmøde, det var Hans Ove OZ1FXO som havde kaffevagten med dertil hørende brød. Under kaffen var der et lille seminar fra fieldday-udvalget om den kommende fieldday, og OZ5HP Henning havde lavet et fint oplæg på power-point og der blev snakket frem og tilbage om en god dag når, tiden til fieldday oprinder.

Ugen som kommer.
På onsdag den 16-05-2018 er der igen Club aften, og denne aften er det OZ1JEE som står til kaffe og brød.

Løst og fast.
Som nævnt længe oppe var der snak om fieldday i onsdags og vi har i øjeblikket ca. 10 personer som vel med på fieldday, men der er plads til mange flere så dem som kunne være interesseret i at komme og se hvad som foregår, skal være velkommen, det kan være som operatør eller bare vel hjælpe med opstilling af grej der er muglighed også for amatører med d-licens og hvem der ellers kunne være interesseret i at køre radio. Alle som er interesseret kan henvende sig til OZ5HP-Henning, OZ4SKK-Søren eller OZ1DWK-Kaj, så vil vi sørge for at i kommer på listen til fieldday.

Fra OZ1ANJ Thomas.

Hej Repeaternytredaktion
Jeg har lidt til næste repeaternyt, ikke en efterlysning, men en fremlysning, jeg ved ikke, om det er for småt til at i vil tage det med, men alligevel:
Der er fundet en slipsenål med EDR’s logo ved Emmersbæk kirke i Hirtshals, kender nogen noget til den, kan der skrives til mig på oz1anj@aol.com

73 til alle fra oz1anj

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem).

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:

HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.

Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Har du noget til repeater nyt, info / spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repeater nyt kan du høre mandag den 28-05-2018 og da vel det være OZ1KAI som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ2 stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning: 30

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.