Repeaternyt 11. juni 2018

Godaften-det er mandag den 11-06-2018. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ1DWK.

Ugen som er gået:
I onsdags var der almindelig klub aften. Og der blev snakket om mangt og meget rundt ved bordene der var gang i radio-rum og instrument-rum også, og da det blev tid til de gyldne kaffe dråber var det OZ7OU Kurt som var vært.

Ugen som kommer.
På onsdag den 13-06-2018 er der igen Club aften, og efter kalenderen så er det OZ1EOI Ingolf som har det kulinariske indslag denne aften

Løst og fast.
OZ5HZ Finn og OZ7OU Kurt har jo været til Ham-Days i Frederichsharfen og fortalte lidt om en ny antenne-analyser som en Tysk amatør har udviklet, og som nu er ude som byggesæt det så ud til at være et fint projekt til en rimelig pris, og begge de herrer var meget begejstret for denne nye analyser så jeg er sikker på, at den kommer vi til at høre meget mere om.

OZ8PZ Stig viste en fin lille low watt radio som han har bygget, vidst nok med nogle dele hentet hjem fra Kina en fin lile ting til dem som arbejder lidt med WSPR, og det kan jo også give vi andre et fingerpeg om hvordan radio forholdene er.

Der er efter kalenderen bestyrelsesøde i aften og det går i gang her kl.1900.

Der stadigvæk gang i dx speditioner fra 05-06-2018 er der gang i Rawanda 9X2AW og der er et par andre steder bare for at nævne nogle VP9 Bermuda, TE6DX Costa Rica, FO French Polynesia, V73 Marshall Is, OJ0W Market Reef, 5W Samoa

Fra OZ1ANJ Thomas.

Hej Repeaternytredaktion

Jeg har lidt til næste repeaternyt, ikke en efterlysning, men en fremlysning, jeg ved ikke, om det er for småt til at i vil tage det med, men alligevel:

Der er fundet en slipsenål med EDR’s logo ved Emmersbæk kirke i Hirtshals, kender nogen noget til den, kan der skrives til mig på oz1anj@aol.com
73 til alle fra oz1anj

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem).

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repeater nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.

Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.

Næste repeater nyt kan du høre mandag den 18-06-2018 og da vel det være OZ1DWK som er ved micen.

Indkald af lyttende stationer, og jeg starter med OZ6 stationer.

Det var så slut for i aften.

Tak fordi du lyttede med, repeateren er fri.

Antal stationer ved indcheckning: 22

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.