Repeaternyt 11 februar 2019

Godaften-det er mandag den 11-02-2019.
Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repeater nyt fra EDR Aalborg afd. Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A. Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW

Ugen som er gået.
I onsdags var der normal klub aften ude i OZ8JYL der var flot fremmøde.

Ugen som kommer.
Onsdag d 13/02 kl 19.00 er der igen klubaften i OZ8JYL. Kaffe og kage mesteren er i følge kalenderen OZ1JEE Bjarne. Alle er velkommen

LØST OG FAST

Så er vi ved at komme der hen på året hvor vi nærmere os generalforsamling. helt nøjagtig d 27 februar kl 19.30. Jeg vil opfordre dem som har noget at vil have sagt eller taget op til at møde til op denne aften. Det er bare at møde op det hjælper ikke at side hjemme i sofaen. Kom ud til generalforsamling og hav en hyggelig aften sammen med dine medamatør, håber at se mange nye samt gamle medlemmer denne aften.

Så er der kommet en mail fra kasseren Hans Ove. Han skriver indkaldelse til GF 2019 er udsendt i søndag via mail, hvis du ikke har modtaget den, se i uønsket mail og kontakt kasseren hvis den heller ikke er der.
Det kan være vi ikke har din rigtige mail adresse, se på din opkrævning af kontingent hvor dine adresse oplysninger fremgår.
Der er er udsendt 9 stk. som brev.

Sidste rettidig indbetaling af kontingent er den 9. februar.
Hvis du ikke har modtaget en opkrævning kontakt kasseren.

Med venlig hilsen
Kasseren, OZ1FXO
Hans Ove Manøe
email: kasseren@oz8jyl.dk

Så her jeg lige lidt info jeg ved godt det er uden for vores regi, men jeg vælger lige at tage det med. Vi skal hjælpe hinanden, det er det vi er her for. Der mangler penge til drift af Rold repeateren, hvis man har lyst til at støtte denne kan man kontakte OZ6REJ

QST
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Nogen der har noget til Qst?

Så er det kursus tid igen. Der undervises i det fulde program til A, B og D certifikat. Prisen er 250 kr. med start lørdag 16 /2 kl. 10 i klubbens lokaler. Tilmelding via OZ8JYL.DK eller direkte til OZ5HZ@AHG.DK
Prøven er bestilt til 23/3, tilmelding på ENS.DK

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder: HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.

Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde. Det gør du ved at sende en mail til repred@oz8jyl.dk, Indholdet skal være sendt senest søndag kl 18.00. Næste repeaternyt kommer mandag den 18 februar 2019 kl. 19.00 og denne aften vil OZ1EOI Ingolf der vil være ved mikrofonen.
Det var så hvad repeaternyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag.
Så er vi kommet til indtjekning stationer. Jeg begynder med OZ 9 stationer

38 indtjekkende stationer

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.