REPEATERNYT 06-04-2020

Det er igen blevet mandag, og det er i dag d. 6 april og klokken er blevet 19.00, og det er tid til Repeater nyt fra EDR Aalborg afdelingen. (Kommer jeg over repeateren ??)
Udsendelsen i aften, sendes via OZ4REN, via OZ8JYL/A, og ved mikrofon og ansvarshavende for aftenens udsendelse er OZ4SKK.

UGEN SOM ER GÅET:
I forbindelse med de retningslinjer som regeringen har udstukket, onsdag d. 11 marts 2020, så har bestyrelsen valgt at følge disse og valgt at holde klubben lukket på Forchhammersvej, dette gælder også radiorum og teknikrum.
Bestyrelsen følger udviklingen, og om hvornår der bliver løsnet op for at vi kan mødes igen over vores dejlige hobby.
Der ville komme bud om tiltag om åbning og regler derfor, både via hjemmesiden, www.oz8jyl.dk, og via repeater nyt på 145.650 MHz .
Så indtil da, hyg jer ved radioen.

UGEN DER KOMMER:
Der ville stadigvæk være lukket i klubben, indtil vi får besked fra regeringen, om hvornår vi må åbne igen, og der går sikkert en rum tid, før vi må samles igen over 10 personer.

LØST OG FAST:
Ved at der er så mange verden rundt, der er underlagt Corona virus restriktioner, er der rigtig meget aktivitet på amatørradioerne verden rundt.
Om det er VHF, UHF, D-Star eller HF, er fuldstændigt lige gyldigt, der er er masser af mennesker at snakke med, så hvis man alligevel sidder inde, kan man sagtens få nogle timer til at gå med sin amatørradio.

INDKOMNE MAIL:
Der er ikke kommet noget på mail til repeater nyt, i denne uge, så hvis du har noget som du ville have svar på, eller have et indlæg med om mandagen, så er mail adressen: repred@oz8jyl.dk, senest søndag inden kl. 18.00, og ved indsendelse af indlæg, læses disse op som de er sendt, hvis ikke andet er beskrevet.

QST:
Med QST, kan du komme med spørgsmål af teknisk art, eller hvis har et projekt, du har siddet og nørklet med i denne Corona tid, som du ville dele med os andre, det kan også være du mangler en dims, eller ligefrem en dippedut, så kan det efterlyses her !
Det kan også være du har noget grej til salg, med grej menes Radioamatør grej, og prisen aftales partnerne imellem og ikke over repeateren.
Nogle der har noget til QST ???

AFSLUTNING:
Inden jeg ville gå til indkald af stationer, ville jeg ikke bede folk om at huske at lukke og slukke for grej og lys, da der jo er lukket i klubben, men kom på radioen, der er masser af aktivitet hele døgnet rundt, og få denne tid til at gå lidt hurtigere i denne Corona tid.

INDKALD AF STATIONER:
Jeg starter i aften med OZ1 stationer….

NÆSTE REPEATER NYT:
Næste repeater nyt er på grund af påsken, mandag d. 20/4-2020, og denne aften er undertegnede OZ4SKK igen ved mikrofonen, og i må alle have en rigtig god påske, og pas på hinanden ved at holde afstand og lytte til regeringens råd, så ville alle snart kan mødes igen i klubben.

Forhåbentlig..
Fortsat god aften 73 fra OZ4SKK

Repeateren er fri.

Indtjekning af stationer i aften : 41 stk.

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.