REPEATERNYT 04-05-2020

Godaften-det er mandag den 04-05-2020. Klokken er blevet 19.00 og det er tid til Repetér nyt fra EDR Aalborg afd.
Udsendelsen er sendt over OZ4REN – via OZ8JYL/A.
Redaktør og ansvarshavende for denne udsendelse, er OZ7ZW.

Ugen som er gået
OZ8JYL er forsat lukket grundet covid-19.
Mon ikke snart vi er ved at komme på den anden side, vi må vente og se hvad statsministeren har at sige den 10 maj når genåbning af Danmark fase 2 besluttes. Jeg håber vi snart kan få lov at åbne op igen inden Sommerferien så vi alle kan få set hinanden igen til en Hyggelig Klubaften og nyde det gode sammenhold vi har i OZ8JYL.

Ugen som kommer
Klubben vil forsat være lukket ind til der kommer grønt lys fra myndighederne.

Løst og fast
Jeg syntes det er uacceptabelt den måde vores repeater bliver brugt på i øjeblikket, der er faktisk børn der også har licens, og forældre der har børn der lytter med, de bliver sku helt skræmt af alt den grimme snak. Jeg taler om Aalborg VHF 145,650 MHz Repeateren.
Da jeg tog Radio certifikat i 2014 regnede jeg med at det med at være radio amatør bare var den bedste hobby. Jeg fik af vide af en tidligere ven at jeg måtte bare have sådan en 2 meter radio og komme i gang med at tage en licens. Det gjorde jeg så, det har båret gode og dårlige oplevelser med sig heldigvis flest gode. Men lige de sidste 6 mdr. har jeg sku mistet interessen for det med at snakke i radio, syntes ikke det har så meget med radioamatør at gøre mere, det går mere ud på at bagtale hinanden og kalde hinanden grimme ting, det er blevet til en voksenbørnehave efter hånden.

Indkomne mail

Kære amatører

Som det nok er bemærket henover den sidste tid, så går det lige lystigt nok for sig på repeateren.

Det betyder at repeateren tid fra den vil være lukket eller blive det, da der er nogen meget basale regler som skal overholdes.

Der er tale om mobning, fulde mands snak m.m. og det hører ikke hjemme hverken på radioen eller andre steder, opfør jer som voksne mennesker og med respekt for andre.

Hvis nogen har behov for at få et kursus i station betjening eller for den sags skyld i hvordan man opfører sig på radioen, så vil jeg tilbyde ene timer.

Personligt syntes jeg at det er super pinligt at høre nogen af de sidste der har fået sig et certifikat, at de heller ikke kan finde ud af det og så er der dem som nok skal have en refresh på hvordan man opfører sig, ja nogen af dem har haft certifikat i mange år.

Så venner brug radioen fornuftig og det som den er beregnet til, nemlig hygge og teknik snak og ikke mobning eller bagtale andre!

Vi skal alle være her og hvis nogen syntes at de har et problem med et eller andet, så tag fat i problemet uden at inddrage alle andre opfør jer ordenligt.

Jeg er udmærket klar over hvor festerne starter, både med hensyn til at lægge en tom eller køre oveni osv. jeg syntes bare i er nogen lusede amatører! som Egon Olsen ville have sagt.

Hvis nogen er uenig er i velkommen til at kontakte mig

Mvh Formanden

QST:
Herunder kan du komme med forespørgsler af teknisk art. Fortælle om projekter du selv har gang i, eller det usandsynlige er sket, at du har færdiggjort et projekt som virker og som du mener, kan have andre amatørers interesse. Det kan også være at du mangler en eller anden dims, eller måske har noget i overskud, med overskud menes f.eks. grej du har til salg (dog skal prisen aftales parterne imellem). Og ikke her på repeateren.

Før jeg slutter, vil jeg lige komme med en lille reminder:
HUSK, FØR DEN SIDSTE PERSON FORLADER KLUBBENS LOKALER, SKAL RADIOER, PC’ER OG ANDET ELEKTRONIK INVENTAR SLUKKES. LYSET SKAL SELVFØLGELIG OGSÅ SLUKKES SAMT DØRE OG VINDUER LUKKES.
Husk at også du, i høj grad er medbestemmende om hvad denne udsendelse skal indeholde.
Det var så hvad repetér nyt-redaktøren valgte at bringe denne mandag aften.
Har du noget til repeater nyt, info – spørgsmål så send en e-mail til repred@oz8jyl.dk, så vil redaktionen sørge for den videre behandling.
Næste repetér nyt kan du høre mandag den 11-05-2020 og da vil det være OZ2RMS som er ved micen.

Så er vi kommet til indtjek af stationer, jeg begynder med OZ 9 stationer

Indtjek af stationer antal 36 stk.

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.