REPEATER NYT D. 20 APRIL 2020

Det er blevet mandag d. 20 april, og klokken er slået 19.00, og der er igen blevet tid til Repeater nyt fra EDR Aalborg afdelingen.
(kommer jeg over repeateren??)
Udsendelsen i aften, sendes via OZ4REN, via OZ8JYL/A, og ved mikrofonen og ansvarshavende for udsendelsen er OZ4SKK.

UGEN SOM ER GÅET:
Der er kommet opdatering på www.oz8jyl.dk fra d. 6/4-2020
At klubben stadigvæk følger retningslinjer fra regeringen, om at forsamlinger over 10 person ikke er tilladt, så det ville sige at klubben på Forchhammersvej er lukket, og dette gælder både værksted og radiorum for alle!!
Vi forventer at der måske, kan åbnes småt op d.11/5- 2020, men indtil vi hører nærmere, er adgang i klubbens lokaler ikke tilladt…
Der ville komme nærmere info fra bestyrelsen, lige så snart de hører noget nyt, og indtil da tjek vores hjemmeside: www.oz8jyl.dk, eller lyt med her om mandagen kl. 19.00 på vores repeater på 145.650 MHz.

AKTIVITER PÅ AMATØRRADIOEN.
Der har været rigtig stor indlands aktivitet, de sidste dage på amatørradioen, bl.a. har der d. 16/4, været afholdt contest for vores Dronning Margrethe i anledning af hendes 80 års fødselsdag.
Hvor der har været kørt radio med special Call id “ oz80queen “
Og der har d. 18/4, været afholdt “ World Radio Amateur Day “, og dette her været en contest, som er blevet afholdt hvert år d. 18 april, hvor rigtig mange radio amatører verden rundt ser frem til, og der er blevet kørt verden rundt på både HF og D-Star.

UGEN SOM KOMMER.
Der er jo stadigvæk lukket for adgang i vores klub på Forchhammersvej, så man må sidde hjemme, og snakke sammen over sin radio.
Og jeg ved godt at der er nogle som er begyndt at savne det sociale, ved at mødes i klubben, men vi må stadigvæk være standhaftige, og holde ud, for at undgå smittefare.
Jeg er selv online på amatørradioen her hjemme fra jeg står op, til jeg går i seng sent aften, og der er rigtig tit nogle på radioen, så om du blot har en lille station, og kan nå en enkelt repeater, eller ligger og snakker på en Simplex, så er der liv hver dag, og det er rart at man stadigvæk kan være social på denne måde uden at ses fysisk.

Der er ude i den store verden ved at åbne sig for folk, der tager der radio med ud, og kører mini Contest på HF, og det er jo så også lidt sjovt at få kontakt med dem, for lige at høre, hvordan deres Corona verden ser ud.

QST
Vi er kommet til QST!
Med QST, kan man komme forespørgsler til andre om hjælp til projekter, som man sidder og nørkler med af teknisk art, det kan også være med projekter at man har lavet, man ville dele med andre af teknisk art.
Det kan være at man mangler en dims eller dingenot, eller man har radiogrej i overskud eller står og mangler, hvis der er grej eller stumper, man ville sælge eller købe, skal priser aftales af parterne imellem, og ikke her over repeateren..
Er der nogle der har noget til QST????

INDKOMNE MAIL:
Der er desværre ikke kommet noget i vores indbakke!!
Men har du noget som du ville have med i næste mandags repeater nyt, eller du har et spørgsmål til redaktionen, er vores mail som altid: repred@oz8jyl.dk, og alt indkomne, bliver oplæst som det kommer, hvis andet ikke er aftalt på forhånd med redaktøren, deadline på dette er senest søndag aften inden kl. 18.00, hvis du ville være sikker på, at få det med i mandages repeater nyt.

NÆSTE REPEATER NYT.
Næste repeater nyt, er mandag d. 27 april 2020
Og denne aften er det, Steffen OZ6SHE, der er ved mikrofonen.

INDTJEKNING AF STATIONER.
OZ4
35 stationer tjekkede ind i aftenens udsendelse.

AFSLUTNING.
Så ville jeg OZ4SKK, sige tak for i aften, tak for at i lyttede med, tak til de ind tjekkede, og dem som blot havde lange ører.
Pas på jer selv, hold afstand til hinanden!!!
73 og tak for i aften
Repeateren er fri…

Dette indlæg blev udgivet i Repeaternyt. Bogmærk permalinket.